Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Jégkorcsolya karácsonyfa dísz

Készíts igazi téli hangulatot nyújtó, egyedi karácsonyfa díszeket ajándékba, vagy díszítsd vele a saját karácsonyfádat.
Tetszik? Oszd meg!

korcsolya karácsonyfa dísz

Mi kell hozzá: Néhány vékony, elágazó ágdarab, festék, alkoholos vékony filc, gemkapocs, és egy kis fúró, fűrész, mini drótvágó.

Jelöld be az ágon vonalzó segítségével a vágás vonalát. A fűrésszel vágd le a felesleges ágdarabokat.

Fesd le matt akrilfestékkel tetszés szerinti színűre a kis fadarabokat. Hagyd, hogy a festék teljesen megszáradjon. Ha megszáradt a festék, akkor hajtogasd szét a gemkapcsokat, és csípd le drótvágóval a felesleges darabokat. Illeszd a talprészhez a gemkapocs szárakat, és jelöld be az alkoholos filccel, hol kell lyukat fúrni a talpba. Fúrj apró lyukakat a bejelölt pontokon. Ha teljesen stabillá szeretnéd tenni a gemkapcsokat, akkor belemárthatod pillanatragasztóba, mielőtt a lyukakba szúrod a szárakat.

Végül a filccel rajzold meg a talp vonalát, és a fűzőket.

A cipőszár tetejét fúrd át, és a lyukon áthúzva egy kis zsinórt készíts akasztót a korcsolyának.

Karácsonyfa dísz készítés

díszek karácsonyra

korcsolya készítés

korcsolya díszek

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.