Hóember fejecske karácsonyi dekoráció

A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Tetszik? Oszd meg!

Hóember fejecske dekoráció

Készíts karácsonyi gömb díszekből hóember fejeket, és dekoráld ki velük a környezetedet. Ha pedig meg szeretnéd lepni a közelgő ünnepek hangulatától vezérelve a barátaidat, családodat, akkor készíts nekik is a kis dekorációból.

Szerezz be átlátszó, vagy fehér gömb díszeket. Fehér akril festéket, egyéb töltőanyagot, szalagot, fekete, és narancs akril festéket, és persze színes baba zoknikat.

Az átlátszó gömböket megtöltheted hungarocell golyócskákkal, vattával, fehérre színezett raffiával, vagy fehér fonallal. Esetleg a képen látható módon, a gömb belsejébe önthetsz fehér akril festéket, és azt eloszlatod a gömböt mozgatva a dísz belső felületén. Ebben az esetben a felesleges festéket öntsd ki a gömbből. Így szép, egyenletesen tudod megfesteni az egész felületet.

A megtöltött, színezett gömbre fess szemeket, szájat, orrot. A baba zoknit húzd a gömbre, ha kell, a peremét belülről rögzítsd ragasztóval, hogy ne csússzon le.

Vágd le a zokni végét.

Köss akasztó szalagot a gömb akasztó részére, de ügyelj arra, hogy kellő hosszúságú legyen.

Végül a zokni sapka végét szorosan kösd át szalaggal, hogy a pompom rész jól elkülönüljön.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.