Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gallyakból fenyő dísz

Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Tetszik? Oszd meg!

Gallyakból fenyő dísz

Kis gallyakból könnyedén készíthetünk apró díszeket a karácsonyfára, vagy éppen a lakás dekorálásához. Ezekkel a kis ágakkal azért is könnyű a dolgod, mert egy metszőollóval pillanatok alatt akkora darabokra vágod, amekkorára csak szeretnéd.

A gallyakból készült fenyőfák elkészítéséhez talán a legtöbb időt a kis ágacskák beszerzése veszi el. Mert ha már kimész a szabadba gyűjtögetni, miért ne kötnéd össze egy kellemes sétával.

Ha hazaértél, akkor készítsd elő a munkaterületet, és az eszközöket, kellékeket. Gallyak, metszőolló, spatula, vagy karton, olló, zsinór, ragasztó, esetleg kis filc, vagy fém csillag elem.

A spatula lehet a törzse a fának, amire keresztbe felragasztod az egyre hosszabb ágacskákat. A karton is lehet törzs, mert ez is elég kemény anyag ahhoz, hogy a vékonyka gallyacskákat megtartsa. De ezt előbb ki kell vágnod.

A képen látható fenyőnek nincs gallyból a törzse alul, de te oda is ragaszthatsz kis ág darabokat. Így még szebb lesz a kész fa. A felső ágak, és a törzs közé ne felejtsd el azonnal, a kis ágdarabokkal egy időben rögzíteni az akasztónak használt zsinórt, szalagot.

Ha kész a fa, akkor még utólag is formázhatod kicsit a metszőollóval. Majd a műved koronájaként rögzíts a tetejére filc anyagból, vagy fémből készült kis csillagot.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.