Függő karácsonyfa dekoráció

Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Tetszik? Oszd meg!

Függő karácsonyfa dekoráció

A képen látható kis karácsonyfa dekoráció elkészítéséhez szükséged lesz apró faágakra, vagy fahéj darabokra, élő, vagy ha tartósabb dekorációt szeretnél, akkor mű fenyő gallyacskákra, színes gombokra, amiket színes gyöngyökkel is helyettesíthetsz, spárgára, és ragasztópisztolyra.

A törzset alkotó faágakra, vagy fahéj darabra ragasztóval rögzíts a törzsre merőlegesen három kis fenyő gally darabot. Ügyelj arra, hogy a méretük 2-2,5 cm-el növekedjen, ahogy haladsz lefelé. - Ragasztás után kicsit még tudod ollóval formázni, ha úgy látod, hogy a fenyő forma nem látható igazán.

Rögzítsd a csúcs rész alatt ragasztóval az akasztóként szolgáló zsinórt a fenyő törzshöz.

Végül kezdd el feldíszíteni a fenyőt színes gombokkal, gyöngyökkel. Mielőtt ragasztóval is rögzítenég a díszeket, érdemes kipróbálni az összhatást. Lehet, hogy neked dúsabb, vagy éppen kevesebb díszítéssel tetszik a kis függődísz. Ha már eldöntötted, hol helyezkednek el a díszek, ragaszd őket a helyükre.

Karácsonyfa dekorációnak ez a kis dísz nem látványos, hiszen beolvad a fa ágai közé. Inkább a lakást, a munkahelyedet díszítsd velük, és készíts annyi darabot, hogy meglephesd a számodra fontos embereket a környezetedben.

Ha mégis karácsonyfára szeretnéd rakni, akkor az ágakat fújd be műhóval, vagy ezüst, arany csillám dekorációval.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.