Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filcből, más szövetből készült karácsonyfa díszek

A képzelet határtalan. Ötlet adó karácsonyfa díszeket mutatok itt különböző szövetekből, filc anyagból ragasztva, vagy varrva.
Tetszik? Oszd meg!

Nézz szét a díszek közt, és ha megtetszett valamelyik, akkor készítsd el a saját fantáziád, ízlésed szerint.

Madár karácsonyfa dísz

csizma karácsonyfa dísz

Pöttyös karácsonyfa dísz

Piros karácsonyfa dísz

Házikó karácsonyfa dísz

Angyal karácsonyfa dísz

Szív, kockás karácsonyfa dísz

Szívecskés Madaras karácsonyfa dísz

Szaloncukor karácsonyfa dísz

 Ház karácsonyfa dísz

Malacka karácsonyfa dísz

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.