Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filc karácsonyfa díszek

A kis filc díszek alkalomhoz illő formával minden alkalomra elkészíthetőek. Ezzel az anyaggal könnyű dolgozni, és tündéri díszek készülhetnek belőlük.
Tetszik? Oszd meg!

filc karácsonyfa díszek

Ezek a díszek mindössze néhány cm2 anyagból készülnek, így 20-30 cm-es anyagcsíkokat vásárolva egy halom kis díszt tudsz készíteni. A legegyszerűbb formákkal dolgozz. Karácsonyi cukorka forma, fenyő háromszög, szív,alma, kiscsillag, zokni, stb.

Érdemes elkészíteni a forma sablonokat (lejjebb találsz néhány sablon mintát), és ezeket körülrajzolva vágni ki a figurákat. Minden figurának van egy eleje, és egy hátulja, a két réteg közt pedig egy kis vatta, vatelin a töltelékanyag. A kis figurákat szalagokkal díszítsük. Szerintem jobb, ha kézzel varrod össze a figurákat, főleg, ha nem vagy túl gyakorlott a varrógéppel. Ráadásul sokszor éppen a színes anyagon vastag fehér cérnával, vagy hímzőfonallal pelenkaöltéssel készített díszvarrások dobják fel a figurát.

karácsonyfa díszek

díszek karácsonyra

lovacska filcből

karácsonyi sablonok

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.