Fenyő dísz színes anyag darabokból​

A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
Tetszik? Oszd meg!

Fenyő dísz színes anyag darabokból

A fahéj sokféle módon felhasználható a dekoráció, dísz készítés idején.

Sordíszekhez, adventi koszorú díszítéséhez, asztali dekoráció megkomponálásához, és persze karácsonyfa díszek elkészítése során.

A képen látható egyszerű, de annál dekoratívabb fenyő dísz tényleg gyorsan elkészíthető. És bár mindeddig a fahéjról beszéltem, ha éppen nincs kéznél, akkor apró gallyakat is használhatsz annak helyettesítésére.

A kis fenyő elkészítéséhez válogass össze minél színesebb, mintásabb anyag csíkokat, vagy szalagokat. Fontos, hogy kicsit keményebb anyagból legyenek, hogy a tartásuk elegendő legyen a fenyő ágak imitálásához. - Ha puhák az anyagok, akkor használj ingnyak keményítőt a merevítésükre.

Miután felkötözted a törzsként szereplő ágacskára, fahéj darabra az anyagokat, formázd ollóval fenyő alakúra a díszt.

Ebből az apróságból készíthetsz a barátaidnak, rokonaidnak, munkatársaidnak is karácsonyi meglepetésként.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.