Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fenyő dísz szalagokkal

Néha a legegyszerűbb módon hozhatunk létre gusztusos, szép dekorációs darabokat, díszeket. Ilyen ez a kis fenyőfa is.
Tetszik? Oszd meg!

Fenyő dísz szalagokkal

Amikor megláttam ennek a kis fenyő dísznek a fotóját, azonnal tudtam, hogy ezt meg kell mutatnom neked. Mert annyira egyszerű, és mégis annyira helyes. Bárki könnyedén el tudja készíteni, és biztosan nagyon jól fog mutatni a fán, és a lakás egyéb pontjain is. Például tökéletes girland dekoráció, vagy csillár dísz.

Készíthetsz belőle mindenféle színűt, hangulatút, hiszen csupán azon múlik, milyen szalagokat, anyag csíkokat használsz.

Szedj össze minél több színes, mintás szalagot, vagy vágj csíkokat keményebb textil anyagokból. Ezeket előzőleg próbáld ki, milyen hosszúságot tudnak még megtartani.

Ehhez a kis díszhez nem kell sem ragasztó, sem más eszköz, csupán egy darab gallyacska, és a szalag, vagy anyag csíkok, olló.

Nem kell pontosan lemérned a csíkokat a fenyő elkészítése előtt, mert a csomózás után könnyedén formázhatod ollóval a fát.

Ha megnézed a képet, láthatod, hogy a gally vége ott lett levágva, ahol több ág indult ki. Azért érdemes ilyen darabokkal dolgozni, mert így a fa tetején máris van egy jelképes csúcsdísz.

Az akasztó zsinórt meg csak odakötöd a görcs alá :)


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.