Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképes díszek

Készíts karácsonyi dekorációt, vagy karácsonyfa díszeket régi fényképekből. Ez igazán egyedi, és különleges.
Tetszik? Oszd meg!

Akár ajándékba is adhatod a családtagoknak, mert mindenki szívesen nézegeti majd.

Fényképes ajándék

Mi kell hozzá:

- fa, vagy karton szívek, esetleg más formák

- néhány fénykép, de nem muszáj bélyegkép, jó a sima fotó is, mert körbe leget vágni a minket érdeklő részt

- toll

- olló

- fehér kézműves ragasztó

- ecset

- szalag

Nézzük, hogy készül:

fa dísz keret

Rakjuk a fényképre a formát úgy, hogy azt a felületet fedje, amit a díszre szeretnénk rakni. A toll segítségével rajzoljuk körül a fényképen a mintát, majd vágjuk ki a fotóból a használni kívánt részt.

Fénykép keretben

Ici picit szegélyt vágjunk le a kép széléből, hogy a forma széle látható legyen, miután felragasztottuk rá a képet.

Ragasztott dekoráció

Ragasszuk fel a szalagot, esetleg kis masnival a tövében a formára, majd ha ez megszáradt, ragasszuk rá a fényképet.Hagyjuk teljesen megszáradni.

További ötletek:

- Ha szeretnénk színes alapot, akkor a fa, vagy karton formát fessük be , mielőtt ráragasztjuk a képet, és a szalagot.

- Ha a fénykép felületét óvatosan bekenjük kagylóhéj fényű szalvéta ragasztóval, akkor száradás után csillogó, villogó lesz az egész.

- Szedjünk ősszel apró makk kalapokat, egyéb szárítható terméseket, levélkéket, stb, és azzal ragasszuk körbe a fényképet.

- Ha a fényképet sütőformákba tesszük bele, az is igen érdekes, és szép.

Néhány fényképes dísz:

Pöttyös szalagos

család dísz

Dekorációs képkeret

Karkötő dekoráció

Függő dísz

Gyöngyös fotó

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.