Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Egyszerű gömbök töltve

Szerezz be néhány egyszerű áttetsző üveg, vagy műanyag gömböt, és díszítsd tetszésed szerint. Így lesz egy adag egyedi karácsonyfa díszed.
Tetszik? Oszd meg!

gömb dísz egyéni ízléssel

Ezek az egyszerű gömbök karácsony előtt szinte minden nagyáruházban kaphatóak, de hobbi boltokban is be tudjuk szerezni őket. A gömbök fém teteje többnyire könnyedén eltávolítható. Légy óvatos, mikor leveszed, főként, ha üveg díszeket vettél.

Ha levetted a tetejét, akkor szabad a pálya. Megtöltheted a gömböket bármivel. Persze mindenképpen könnyű dolgokkal, hiszen ha túl nagy a súly, akkor nem fogja megtartani a teteje, miután visszahelyezted, és a fa ágait is nagyon lehúzza. Ha úgy érzed, hogy nem elég stabil a dísz teteje, akkor a visszahelyezésnél tegyél gömb szájára egy kis ragasztót a ragasztópisztollya, és máris stabil lesz az egész. Ha kifolyt a ragasztó, akkor egy szép masnival fedd le.

Nézzük, mi mindennel töltheted meg a díszeket: használhatsz fonalat, színes, csíkokra vágott papír csomagoló anyagot felgöngyölve, vagy apróra vágva, konfettit, szalag darabokat, fényképeket, festett száraztésztát, kis fenyőágat, magyal levelet, színes terméseket (ha ezek élethűek, de nem valódiak, az se baj. Így a díszeid évekig felhasználhatóak), apró ágakat, üzeneteket, madártollat, gyöngyöt, csillámport. A gyöngyöt, csillámport legegyszerűbben tölcsér segítségével tudod beleölteni a gömbbe.

Persze, ezek mind csak ötletek. Bármi mással megtöltheted a gömböket, ami eszedbe jut, és tetszik neked.

gömb dísz egyéni díszítéssel

gömb dísz mikulás jelmezben

gömb dísz fonallal

gömb dísz egyéni díszítés

gömb dísz apróságokkal töltve

gömb dísz gyöngyök

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.