Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Díszes gömbök 1

Unod már az egyszerű, minta nélküli karácsonyi gömböket? Szeretnéd egyedivé varázsolni a karácsonyfádat?
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyfa dísz készítés

Próbáld ki a következő díszítési módokat:

Tegyél különböző színű, és szemcseméretű csillámokat egy kis tálba, tányérkába. Folyékony ragasztóval rajzolj kis mintákat a sima gömb díszre, majd a ragasztós felületet finoman nyomd a csillámporba. Várd meg, amíg a ragasztó megszárad, aztán kis, puha szőrű ecsettel söpörd le a díszről a felesleges csillámport.

saját készítésű díszek

Vegyél kisebb, nagyobb strasszokat, dekor gyöngyöket. Ezek nagy része ragasztós felületű, így azonnal a megtisztított, zsírmentes felületre ragaszthatod. Ha biztosra akarsz menni, akkor pedig használj ragasztót, így rögzítsd az egy színű díszre a díszítést olyan mintázatot rakva ki, ami neked tetszik.

díszek saját kézzel

Ragassz az egyszerű gömb díszekre színes szalag darabokat. Így egyedi dísz készleteket tudsz alkotni, amelyek ízlésesen, szépen díszítik a fenyőfádat Karácsony estéjén.

karácsonyi díszek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.