Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csodás karácsonyfa díszek

Néha az ember megáll, és elámul egy egy szépséges alkotáson. Én is így jártam, amikor ezeket a karácsonyfa díszeket megláttam. Megmutatom.
Tetszik? Oszd meg!

Nem tudom, hogyan, és miből készültek, de szerintem gyönyörűek.

Kék karácsonyfa dísz

Korall karácsonyfa dísz

Scraapbook karácsonyfa dísz

Multicolor karácsonyfa dísz

TürkizKék karácsonyfa dísz

Rusztikus karácsonyfa dísz

Vidám karácsonyfa dísz

Kerámia karácsonyfa dísz

Kék karácsony

Kékes karácsonyfa dísz

toboz karácsonyfa dísz

Gyöngy karácsonyfa dísz

Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Ha szereted a természetes anyagokból készült díszeket a karácsonyfán, akkor számodra jó ötlet a gallyakból készült fenyő dísz.
Egyszerűbb díszeket a gyerekek szívesen készítenek, így az ő kis kezük munkája is ott van a karácsonyfán.