Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bagoly dísz karácsonyfára

A bagoly közkedvelt figura a lakásdekorációk körében. Most fenyőfa díszként magad is elkészítheted.
Tetszik? Oszd meg!

Bagoly dísz karácsonyfára

Készíts a fenyőfára sok sok kis baglyot, hogy ott nézegessenek vidáman, érdeklődően a karácsony ideje alatt.

A kis bagoly elkészítéséhez szükséged lesz kenhető ragasztóra, filcre, csillámporokra, és két gombra.

Nézd végig a képeket, hogy készül a kis bagoly lépésről lépésre.

Bagoly dísz készítés

A kivágott kör sablont kétszer körberajzolod alkoholos filccel. Így kapod meg a szemek keretét. A filccel a szemek alá egy lefelé forduló háromszöget rajzolsz szintén alkoholos filccel.

A kereteken belül folyékony ragasztóval bekened a gömb felületét először a szemek területén, majd a csillámporba mártod, vagy megszórod vele a ragasztózott területet. Várd meg, hogy teljesen megszáradjon, és csak ezek után ragasztózd és csillámporozd a csőrt.

Száradás után tisztítsd le a felesleges csillámport, és  két gombból, vagy két kis filc darabból, esetleg dekorgumiból készítsd el a szembogarat.

Ha tetszik az alkotásod, akkor készíts belőle többet, esetleg más más színösszeállításban.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Díszek Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Díszek Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A mézeskalács baba nem csak mézeskalácsból készíthető el. Ha úgysem akarod megenni őket, akkor válassz tartósabb alapanyagot a kis figurákhoz:)
A hintaló klasszikus dísze a karácsonynak, akár szoba dekorációról, akár karácsonyfa díszről van szó. Ha neked még nincs, készíts magad.
A karácsonyfa akkor igazán izgalmas, ha megbújnak rajta mindenféle különleges, kedves díszek.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
A békebeli idők hangulatát idéző díszek a karácsonyfán kellemes hangulatot teremtenek, és ajándékozásra is jó lehetőséget nyújtanak.
A karácsonyi dekoráció szinte elengedhetetlen darabja a fahéj szál. Az illata a sülő almával, naranccsal keveredve igazi karácsonyi hangulatot kelt.
A hobby boltokban kapható apró kis fiolák a medál készítésen túl alkalmasak kis karácsonyi dekorációk, díszek készítésére is.
A Szent család, a pásztorok, a királyok, és a jászol megjelenése a karácsonyi dekorációban szinte elengedhetetlen. Valósítsd ezt meg a saját ízlésed szerint.