Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virág dekoráció selyempapírból

A selyempapír nagyon jó alapanyag nagyobb méretű dekoráció elkészítéséhez, mert van tartása, és jól alakítható.
Tetszik? Oszd meg!

selyempapír virág dekoráció

Készíts party dekorációt színes selyempapírból. Laura Crumpacker oldalán találtam ezt a selyempapír virág dekorációt. Az elkészítése egyszerű, a képeken is jól követhető.  Nagy terekben jól mutatnak a falon, vagy a plafonról lelógatva a színes virágok.

selyempapír virág készítés

készítsd virág dekorációt

készíts selyempapír virágot

Vágd ki a kép alapján a 4 legkisebb, négy közepes, és 8 legnagyobb szirom darabot.

Az összeállítást kezdd a legkisebb darabokkal. Harmonika szerűen hajtogasd be, de ne vékony, hanem széles csíkokkal. A végeket ragasztószalaggal rögzítsd. Tedd meg ezt a középső, és a legnagyobb szirmokkal is, majd fogd a kezedben csokorba a legnagyobb szirmokat, és tűzd be középre a markodba a középső, és a legkisebb sziromréteget is. Rendezd el, végül a ragasztó szalaggal erősen rögzítsd a végeket.

A virág közepét kerekre vágott, szélein visszahajtott kör forma selyempapírból készítsd, és hogy élethűbb legyen, a közepére ragassz színes műfüvet, vagy raffia szálakat.

A hátsó részre virág formára vágott, középen kilyukasztott selyempapírt húzz, amit szintén ragasztóval rögzítesz a szirmok hátuljához.  Így elölről, és hátulról is szép lesz a műved.

Ha kész a virág kezdheted a party helyszínének dekorálását.


Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.