Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virág dekoráció selyempapírból

A selyempapír nagyon jó alapanyag nagyobb méretű dekoráció elkészítéséhez, mert van tartása, és jól alakítható.
Tetszik? Oszd meg!

selyempapír virág dekoráció

Készíts party dekorációt színes selyempapírból. Laura Crumpacker oldalán találtam ezt a selyempapír virág dekorációt. Az elkészítése egyszerű, a képeken is jól követhető.  Nagy terekben jól mutatnak a falon, vagy a plafonról lelógatva a színes virágok.

selyempapír virág készítés

készítsd virág dekorációt

készíts selyempapír virágot

Vágd ki a kép alapján a 4 legkisebb, négy közepes, és 8 legnagyobb szirom darabot.

Az összeállítást kezdd a legkisebb darabokkal. Harmonika szerűen hajtogasd be, de ne vékony, hanem széles csíkokkal. A végeket ragasztószalaggal rögzítsd. Tedd meg ezt a középső, és a legnagyobb szirmokkal is, majd fogd a kezedben csokorba a legnagyobb szirmokat, és tűzd be középre a markodba a középső, és a legkisebb sziromréteget is. Rendezd el, végül a ragasztó szalaggal erősen rögzítsd a végeket.

A virág közepét kerekre vágott, szélein visszahajtott kör forma selyempapírból készítsd, és hogy élethűbb legyen, a közepére ragassz színes műfüvet, vagy raffia szálakat.

A hátsó részre virág formára vágott, középen kilyukasztott selyempapírt húzz, amit szintén ragasztóval rögzítesz a szirmok hátuljához.  Így elölről, és hátulról is szép lesz a műved.

Ha kész a virág kezdheted a party helyszínének dekorálását.


Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.