Világító méhecskék gyerek partyra

Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Tetszik? Oszd meg!

világító méhecske kerti fény otthon

A party kellékek boltjában sok sok színes dekorációt vásárolhatunk persze. De mennyivel kedvesebb, és szórakoztatóbb, ha mi magunk készítjük el gyermekünk, unokánk, keresztgyerekünk party dekorációját.

A készülődésbe nyugodtan vonjuk be a gyerekeket is. Ők szívesen segítenek, készítenek a vendégeik számára apró ajándékokat, a partyjukhoz mindenféle díszeket.

Azt se hagyjuk szem elől, hogy a gyerekek szeretik a világító játékokat, a vidám fényeket.

Nézd meg a képen látható apró kis méhecskéket. Ezek a kindertojás belsőből, és zsenília drótból készített figurák, mint a kis Szentjános bogarak, világíthatnak a kertben, a szobában, és ha elindulnak haza a kis vendégek, akkor magukkal is vihetik a méhecske serege, mint apró emlékeket.

A méhecskék elkészítéséhez szükséged lesz kinder tojás belsőkre, zsenília drótra, mű mécsesekre, színes papírra, és alkoholos filcre. Az összeállításhoz használj ragasztót

A műanyag tojásra rajzold fel a szájat, szemeket, a színes papírból vágd ki, és ragaszd fel a szárnyakat, a zsenília drótból hajtogasd meg, majd ragaszd fel a lábakat, a csápokat.

Gyűjts minél több színű kindertojást. Dolgozz vidám, színes anyagokkal.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.