Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ünnepi kitűző

Készíts az ünnepelt számára kitűzőt, hadd lássa azonnal mindenki, hogy kinek szól a zene, ki az, aki ma a figyelem középpontjában van.
Tetszik? Oszd meg!

ünnepi kitűző

Lehet felnőtt, lehet gyerek. Lehet nő, vagy férfi, mindenki, szeret, de legalábbis értékeli, ha a személyes ünnepén körülötte sürögnek, forognak.

Ritka pillanatai az életnek a szülinapok, nevezetes napok. Éppen ezért, mindenkinek jár az ünneplés, a vidámság. Tüntesd ki az ünnepeltet egy saját kitűzővel, amit aztán megőrizhet, és ha ránéz, emlékezhet a szép napra, ami róla szólt.

Ezt a kis kitűzőt itt találtam. Lépésről lépésre leírja az oldal, mire lesz szükséged a kitűző elkészítéséhez, és hogy mit kell tenned.

Mi kell hozzá?

Egy 12X12 cm-es színes lap,

Két kb 5 cm átmérőjű karton körlapra, ebből az egyikre a felirat készül. Ezt nyomtathatod is, de filccel, festékkel is elkészítheted,

Egy kb 20 cm hosszú, 1, 2 cm széles színes szalag, ami passzol a színes papírhoz.

Ragasztópisztoly, és egy biztosítótű.

Nézd végig a képeket, és ezek alapján készítsd el a kitűzőt. Vágd ketté a színes papírt, hajtogasd be harmonika formába mindkettő csíkot. A két harmonikát kör alakba ragaszd össze. A hátsó részre ragaszd fel az egyik karton kört, amelyikre előzőleg felragasztottad a szalagot a kép szerint. Ragaszd fel rá a biztosítótűt is. A másik oldalra a színes, feliratozott körlapot ragaszd, és már kész is van a kitűző.

ünnepi kitűző lépésről lépésre

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.