Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ünnepi kitűző

Készíts az ünnepelt számára kitűzőt, hadd lássa azonnal mindenki, hogy kinek szól a zene, ki az, aki ma a figyelem középpontjában van.
Tetszik? Oszd meg!

ünnepi kitűző

Lehet felnőtt, lehet gyerek. Lehet nő, vagy férfi, mindenki, szeret, de legalábbis értékeli, ha a személyes ünnepén körülötte sürögnek, forognak.

Ritka pillanatai az életnek a szülinapok, nevezetes napok. Éppen ezért, mindenkinek jár az ünneplés, a vidámság. Tüntesd ki az ünnepeltet egy saját kitűzővel, amit aztán megőrizhet, és ha ránéz, emlékezhet a szép napra, ami róla szólt.

Ezt a kis kitűzőt itt találtam. Lépésről lépésre leírja az oldal, mire lesz szükséged a kitűző elkészítéséhez, és hogy mit kell tenned.

Mi kell hozzá?

Egy 12X12 cm-es színes lap,

Két kb 5 cm átmérőjű karton körlapra, ebből az egyikre a felirat készül. Ezt nyomtathatod is, de filccel, festékkel is elkészítheted,

Egy kb 20 cm hosszú, 1, 2 cm széles színes szalag, ami passzol a színes papírhoz.

Ragasztópisztoly, és egy biztosítótű.

Nézd végig a képeket, és ezek alapján készítsd el a kitűzőt. Vágd ketté a színes papírt, hajtogasd be harmonika formába mindkettő csíkot. A két harmonikát kör alakba ragaszd össze. A hátsó részre ragaszd fel az egyik karton kört, amelyikre előzőleg felragasztottad a szalagot a kép szerint. Ragaszd fel rá a biztosítótűt is. A másik oldalra a színes, feliratozott körlapot ragaszd, és már kész is van a kitűző.

ünnepi kitűző lépésről lépésre

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.