Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Természetes Italhűtő

Használd ki az évszak adta lehetőségeket, és készíts italhűtőt a természet gyümölcseiből. Ráadásul a gyümölcs, vagy a tök belsejét felhasználhatod más ételekhez, italokhoz.
Tetszik? Oszd meg!

italhűtő készítés

italhűtő tökből

Ha elkészíted ezeket az italhűtőket, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz a partydon olyan, aki ne csodálná meg az alkotásodat.

Vájd ki a dinnye , vagy a tök belsejét, és tegyél a helyére egy nagy üveg tálat. Töltsd fel a tálat sok sok jég kockával, és állítsd bele az üvegeket. Tedd az asztalra a natúr italhűtőket, és máris lesz egy izgalmas asztaldíszed, ami egyben a parti komoly résztvevője is, hiszen mindenki szereti, ha az itala hideg, frissítő.

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.