Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Természetes Italhűtő

Használd ki az évszak adta lehetőségeket, és készíts italhűtőt a természet gyümölcseiből. Ráadásul a gyümölcs, vagy a tök belsejét felhasználhatod más ételekhez, italokhoz.
Tetszik? Oszd meg!

italhűtő készítés

italhűtő tökből

Ha elkészíted ezeket az italhűtőket, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz a partydon olyan, aki ne csodálná meg az alkotásodat.

Vájd ki a dinnye , vagy a tök belsejét, és tegyél a helyére egy nagy üveg tálat. Töltsd fel a tálat sok sok jég kockával, és állítsd bele az üvegeket. Tedd az asztalra a natúr italhűtőket, és máris lesz egy izgalmas asztaldíszed, ami egyben a parti komoly résztvevője is, hiszen mindenki szereti, ha az itala hideg, frissítő.

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.