Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tengeri állatok pohárjelölő

Ha partyt tartasz, akkor érdemes felkészülni arra, hogy a poharak fogynak, mint a cukor. Készíts pohárjelölőket, és megoldódik a gondod.
Tetszik? Oszd meg!

tengeri állat pohárjelölő

A legegyszerűbb módja a pohárjelölők elkészítésének, ha veszel színes dekorgumikat, és különböző színű, és alakú formákat vágsz ki belőle. Ez az anyag nem fog elázni, és elég tartós ahhoz, hogy akár több alkalommal is fel tudd használni.

Válassz egy témát, és ahhoz keress sablonokat a neten. Így csak körbe kell rajzolni a figurákat, és egy egyszerű papírvágó ollóval ki is tudod vágni a formákat. Végül egy ponton a közepéig bevágod a figurát, és már rá is tűzheted a poharakra.

Itt most a tengeri állatok a téma, ehhez sablont is találsz a blogban.

pohárjelölő ajándék

pohárjelölő készítés

Jó munkát, jó szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.