Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tengeri állatok pohárjelölő

Ha partyt tartasz, akkor érdemes felkészülni arra, hogy a poharak fogynak, mint a cukor. Készíts pohárjelölőket, és megoldódik a gondod.
Tetszik? Oszd meg!

tengeri állat pohárjelölő

A legegyszerűbb módja a pohárjelölők elkészítésének, ha veszel színes dekorgumikat, és különböző színű, és alakú formákat vágsz ki belőle. Ez az anyag nem fog elázni, és elég tartós ahhoz, hogy akár több alkalommal is fel tudd használni.

Válassz egy témát, és ahhoz keress sablonokat a neten. Így csak körbe kell rajzolni a figurákat, és egy egyszerű papírvágó ollóval ki is tudod vágni a formákat. Végül egy ponton a közepéig bevágod a figurát, és már rá is tűzheted a poharakra.

Itt most a tengeri állatok a téma, ehhez sablont is találsz a blogban.

pohárjelölő ajándék

pohárjelölő készítés

Jó munkát, jó szórakozást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.