Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szülinapi fejfedő

Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
Tetszik? Oszd meg!

party süveg

A képen látható kalap elkészítésében nem annyira az alap ötlet az, ami megtetszett, hiszen ezt a süveg formát mindannyian ismerjük. A megfelelő forma kivágásával már kész is az alap.

süveg sablon

A méret persze attól függ, milyen korosztálynak készítjük a fejfedőt. A színes kartonból kivágott alap formát tűzőgéppel a legcélszerűbb összeállítani, majd a kalap aljára gumiszalagot erősíteni, hogy az biztosan a tulajdonos fején maradjon. A díszítés is egyéni. Lehet pöttyös, csíkos, mintás, vagy egy színű.

Ám ami a legérdekesebb ezekben a kalapokban, az a kalap aljára, belülről rögzített sok sok szalag. Mert ettől olyan lesz a feltett kalap, mintha paróka lógna ki alóla. Na ettől különleges, és vicces ez a darab.

A színes szalagok legyenek minél rikítóbbak, sokszínűbbek, és elég hosszúak ahhoz, hogy parókaként fedjék a saját hajunkat. Ehhez meglehetősen sűrűn kell a kalap aljára rögzíteni őket. A rögzítés legegyszerűbb módja a tűzőgép, és persze arra is ügyeljünk, hogy még a rögzítés előtt alaposan kunkorítsuk be a szalag szálakat.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.