Szülinapi fejfedő

Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
Tetszik? Oszd meg!

party süveg

A képen látható kalap elkészítésében nem annyira az alap ötlet az, ami megtetszett, hiszen ezt a süveg formát mindannyian ismerjük. A megfelelő forma kivágásával már kész is az alap.

süveg sablon

A méret persze attól függ, milyen korosztálynak készítjük a fejfedőt. A színes kartonból kivágott alap formát tűzőgéppel a legcélszerűbb összeállítani, majd a kalap aljára gumiszalagot erősíteni, hogy az biztosan a tulajdonos fején maradjon. A díszítés is egyéni. Lehet pöttyös, csíkos, mintás, vagy egy színű.

Ám ami a legérdekesebb ezekben a kalapokban, az a kalap aljára, belülről rögzített sok sok szalag. Mert ettől olyan lesz a feltett kalap, mintha paróka lógna ki alóla. Na ettől különleges, és vicces ez a darab.

A színes szalagok legyenek minél rikítóbbak, sokszínűbbek, és elég hosszúak ahhoz, hogy parókaként fedjék a saját hajunkat. Ehhez meglehetősen sűrűn kell a kalap aljára rögzíteni őket. A rögzítés legegyszerűbb módja a tűzőgép, és persze arra is ügyeljünk, hogy még a rögzítés előtt alaposan kunkorítsuk be a szalag szálakat.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.