Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szívószál dekoráció

A party, legyen akár gyerekeknek, akár felnőtteknek szóló, mindenképpen jó, ha egy adott témához kapcsolódik. Akkor pedig a dekoráció adott.
Tetszik? Oszd meg!

pillangó szívószál dísz

Ha már tudjuk, hogy a partyt milyen téma köré építjük, akkor elkezdhetünk a dekoráció részleteivel foglalkozni. Ilyen például a szívószál dísz, ami lehet egyben pohár jelölő is, de akár csokorban az asztalra helyezhetjük, és így már önmagában dísz az asztalon.

A felnőtt partyk, és a gyerek partyk alkalmaira is lehet választani oda illő szívószál díszt. Ez lehet szép, és lehet vicces is. Ahogy szeretnénk.

Az elkészítés lépései mindig ugyanazok. Nézd meg ezen a lepkén, mit kell tenned. A lényeg az, hogy miként vágod be a díszt ahhoz, hogy a szívószálra tudd húzni a díszt:

pillangó szívószál dísz készítés

Itt van még néhány ötlet:

száj szívószál dísz

bajusz szívószál dísz

virág szívószál dísz

xo szívószál dísz

virág szívószál dísz

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.