Szívószál dekoráció

A party, legyen akár gyerekeknek, akár felnőtteknek szóló, mindenképpen jó, ha egy adott témához kapcsolódik. Akkor pedig a dekoráció adott.
Tetszik? Oszd meg!

pillangó szívószál dísz

Ha már tudjuk, hogy a partyt milyen téma köré építjük, akkor elkezdhetünk a dekoráció részleteivel foglalkozni. Ilyen például a szívószál dísz, ami lehet egyben pohár jelölő is, de akár csokorban az asztalra helyezhetjük, és így már önmagában dísz az asztalon.

A felnőtt partyk, és a gyerek partyk alkalmaira is lehet választani oda illő szívószál díszt. Ez lehet szép, és lehet vicces is. Ahogy szeretnénk.

Az elkészítés lépései mindig ugyanazok. Nézd meg ezen a lepkén, mit kell tenned. A lényeg az, hogy miként vágod be a díszt ahhoz, hogy a szívószálra tudd húzni a díszt:

pillangó szívószál dísz készítés

Itt van még néhány ötlet:

száj szívószál dísz

bajusz szívószál dísz

virág szívószál dísz

xo szívószál dísz

virág szívószál dísz

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.