Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szalagos ajtó dekoráció

A party dekoráció legyen minél színesebb, vidámabb. A sokféle méretben, és színben kapható szalagok jó alapanyagok a dekoráció készítéshez.
Tetszik? Oszd meg!

koszorú szalag

Ahhoz, hogy egy ilyen ajándék szalagokból készített kócos ajtódíszt készíts nem kell sokminden, csupán türelem :)

Fogj egy dekor koszorú alapot. A hungarocell a legegyszerűbb, de használhatsz bármilyen más anyagot is. A koszorú alapot színezd be. Ezt megteheted úgy is, hogy befested színes festékkel, de rátekerhetsz egy színes anyagot, vastag szalagot is, amit ragasztóval rögzítesz.

szalagkoszorú

Ha a festék, vagy ragasztó megszáradt, akkor kötözz rá a koszorú alapra sok sok különböző hosszúságú, és színű ajándék szalagot. Arra figyelj, hogy a szalag darabok ne legyenek rövidek, mert miután elkészültél a kötözéssel, kés, vagy ollóéllel ki kell húznod a szalagokat azért, hogy begöndörögjenek, ez pedig sok anyagot felvesz a hosszból.

ajtó dekoráció

Arra még érdemes odafigyelni, mielőtt nekiállsz a szalagos dísz elkészítésének, hogy milyen színű lesz a party dekorációd, mert ehhez kell, hogy illeszkedjen ez a darab is.

Használj a party dekorációhoz évszaknak, vagy az ünnepnek megfelelő színeket. Ha személyes ünnephez kötődik az alkalom, akkor pedig mindig vedd figyelembe az ünnepelt ízlését, stílusát.

ajtódísz

Jó munkát, vidám díszítgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.