Pohárjelölő söröskupakokból

A söröskupakokból sok mindent lehet készíteni, és akár ajándék, akár saját felhasználásra készített partykellék is lehet belőle.
Tetszik? Oszd meg!

söröskupak pohárjelölő

Ha söröskupakokból készítesz pohárjelölőt, azt csak talpas poharakhoz tudod használni, és mindenképpen szükséged lesz olyan eszközre, amivel kilyukasztod a kupak szélét, illetve kis fém karikákra, amelyekhez a pohárra köthető szalagot, vagy nagyobb fém karikát fűzöd.

A kupakot aztán már többféleképpen tudod díszíteni. Ragaszthatsz a belsejébe különböző képeket, amelyeket aztán decoupage ragasztóval átkensz, vagy ragasztópisztollyal beleragaszthatsz apró gyöngyöket, esetleg kagylókatl, csigákatl, stb.

Ragaszthatsz bele süthető gyurma figurákat is. Szóval ízlésed szerint díszítheted, aztán ha elkészült belőle egy készlet, akkor akár meg is ajándékozhatsz vele valakit, vagy megtarthatod a saját partydra.

pohárjelölő készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.