Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Plasztikból pohár jelölő, és szalvéta dísz

Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Tetszik? Oszd meg!

plasztik virág készítés

A műanyag palackokból sok szép apróság, és hasznos használati cikk készíthető. Most egy olyan képsort mutatok meg nektek, amelyen a készítő party dekorációhoz használja fel a kiürült, feleslegessé vált palackokat.

A palack alját levágva, majd virággá formázva ollóval, dekoratív, és különleges pohárjelölő, illetve szalvéta dísz készíthető az amúgy jelentéktelen palack talpból. Nézd csak:

party dekoráció plasztikból

A palack aljának levágásához használj szikét, mert így pontosan, és szépen tudsz vágni. Olló segítségével formázd virágszirmokká a palack alj részeit.

Gyertyaláng felett óvatosan hevítsd fel a műanyagot szirmonként, és így szép, érdekes íveket kap minden szirom. Ha ezzel elkészültél, akkor üvegfestékkel fest a virágokat más és más színűre.

A virág közepének díszítéséhez használj színes gyöngyöket. A gyöngyöket rögzítő damillal, vagy erős, de vékony zsinórral kötheted fel a plasztik virágokat a poharakra, illetve a szalvéta gyűrűre.

Készíthetsz több szirom rétegből álló virágokat is, ha más más méretű palackokat használsz:

műanyag palackból virág

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.