Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Plasztikból pohár jelölő, és szalvéta dísz

Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Tetszik? Oszd meg!

plasztik virág készítés

A műanyag palackokból sok szép apróság, és hasznos használati cikk készíthető. Most egy olyan képsort mutatok meg nektek, amelyen a készítő party dekorációhoz használja fel a kiürült, feleslegessé vált palackokat.

A palack alját levágva, majd virággá formázva ollóval, dekoratív, és különleges pohárjelölő, illetve szalvéta dísz készíthető az amúgy jelentéktelen palack talpból. Nézd csak:

party dekoráció plasztikból

A palack aljának levágásához használj szikét, mert így pontosan, és szépen tudsz vágni. Olló segítségével formázd virágszirmokká a palack alj részeit.

Gyertyaláng felett óvatosan hevítsd fel a műanyagot szirmonként, és így szép, érdekes íveket kap minden szirom. Ha ezzel elkészültél, akkor üvegfestékkel fest a virágokat más és más színűre.

A virág közepének díszítéséhez használj színes gyöngyöket. A gyöngyöket rögzítő damillal, vagy erős, de vékony zsinórral kötheted fel a plasztik virágokat a poharakra, illetve a szalvéta gyűrűre.

Készíthetsz több szirom rétegből álló virágokat is, ha más más méretű palackokat használsz:

műanyag palackból virág

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.