Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Party dekoráció színes papírból

Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Tetszik? Oszd meg!

party dekoráció otthon

A képen látható plafon dísz maradék színes papírokból, kartonból, és zsinórból készült.

Vágj ki egy karton doboz oldalából egy nagy, kerek formát. Akkora dobozt használj, amekkora plafondíszre vágysz. lyukasztóval készíts négy lyukat a karton körlap szélére, egymástól egyenlő távolságra. Ezeken a lyukakon fűzd át a plafondíszt rögzítő, egyforma hosszúságú zsinór darabokat. A rögzítést aszerint készítsd el, hogy milyen módon, hány ponton tudod a plafonra rögzíteni a díszt.

Vágj ki sok sok színes csepp formát a színes papírokból. A maradék papírokat vágd hosszúkás darabokra, és félbehajtva, a hajtás vonalában rögzítsd a kartonlapra ragasztóval, vagy tűvel, vékony zsinórral. Használj minél több, és élénkebb színeket, és rögzítsd sűrűn a darabokat, hogy dús, hangulatos legyen a végeredmény.

A papír cseppeket ragaszd fel különböző hosszúságú, és színű zsinórokra, majd ezeket tű segítségével rögzítsd a plafon díszre.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.