Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendő girland

Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Tetszik? Oszd meg!

nyakkendő girland

Legyen akár kisfiú, vagy nagyfiú, férfi, vagy idősebb úr, mindenképpen aranyos dekoráció a nyakkendő girland. Természetesen a fiú, férfi életkorától, és stílusától függően válaszd meg az elkészítendő nyakkendők színét, és mintáját.

A nyakkendő elkészítéséhez szükséges formát megtalálod ITT. Nézz körül a sablonok között.

A színes karton a legalkalmasabb a girland elkészítésére, de vastagabb csomagoló papírt is használhatsz. Így nem kell a nyakkendők mintázásával töltened az időt, mert a megfelelően kiválasztott többféle csomagoló anyag már meg is adja a dekoráció színvilágát, alaphangulatát. Lyukasztóval készíts két lyukat a nyakkendő csomóra, aztán szalagra, vagy fonalra fűzd fel a kész darabokat.

A nyakkendő sablont használhatod az üvegek díszítésére, vagy darabonként is lelógathatod őket a polcokról, lámpáról, innen onnan.


Jó munkát, vidám díszítgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.