Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendő girland

Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Tetszik? Oszd meg!

nyakkendő girland

Legyen akár kisfiú, vagy nagyfiú, férfi, vagy idősebb úr, mindenképpen aranyos dekoráció a nyakkendő girland. Természetesen a fiú, férfi életkorától, és stílusától függően válaszd meg az elkészítendő nyakkendők színét, és mintáját.

A nyakkendő elkészítéséhez szükséges formát megtalálod ITT. Nézz körül a sablonok között.

A színes karton a legalkalmasabb a girland elkészítésére, de vastagabb csomagoló papírt is használhatsz. Így nem kell a nyakkendők mintázásával töltened az időt, mert a megfelelően kiválasztott többféle csomagoló anyag már meg is adja a dekoráció színvilágát, alaphangulatát. Lyukasztóval készíts két lyukat a nyakkendő csomóra, aztán szalagra, vagy fonalra fűzd fel a kész darabokat.

A nyakkendő sablont használhatod az üvegek díszítésére, vagy darabonként is lelógathatod őket a polcokról, lámpáról, innen onnan.


Jó munkát, vidám díszítgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.