Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Natúr ültető tábla

A természet ajándékait sokféle módon felhasználhatod a partydon. Például készíthetsz belőlük ültető táblácska tartókat is.
Tetszik? Oszd meg!

alma ültető tábla

Bármelyik évszaknak a gyümölcse megfelel a célnak, hogy ültetőtábla alapja legyen, amelyik elég kemény ahhoz, hogy megtartson egy fogpiszkálóra, vagy saslik pálcára  ragasztott névtáblácskát . Ha nem találsz idény gyümölcsöt, akkor lehet ez citrom, narancs, gránátalma, grapefruit, amit egész évben lehet venni. Persze a party végén meg is lehet enni ezeket a kis díszeket, vagy akár már az ünnepi asztalnál is elfogyaszthatja az előtte ülő vendég.

A táblácskát is különbözőképpen tűzheted a gyümölcsbe. Lehet ez egy egyszerű felirat, vagy akár zászló, egy nyílvessző, esetleg valami figura, ami kimászik a gyümölcsből. Halloween partykon pedig különösen egyszerű a dolgod. A dísztökön ücsöröghet szellem, pók, denevér, és mindenféle szörny.

citrom ültető tábla

tök ültető tábla

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.