Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Natúr ültető tábla

A természet ajándékait sokféle módon felhasználhatod a partydon. Például készíthetsz belőlük ültető táblácska tartókat is.
Tetszik? Oszd meg!

alma ültető tábla

Bármelyik évszaknak a gyümölcse megfelel a célnak, hogy ültetőtábla alapja legyen, amelyik elég kemény ahhoz, hogy megtartson egy fogpiszkálóra, vagy saslik pálcára  ragasztott névtáblácskát . Ha nem találsz idény gyümölcsöt, akkor lehet ez citrom, narancs, gránátalma, grapefruit, amit egész évben lehet venni. Persze a party végén meg is lehet enni ezeket a kis díszeket, vagy akár már az ünnepi asztalnál is elfogyaszthatja az előtte ülő vendég.

A táblácskát is különbözőképpen tűzheted a gyümölcsbe. Lehet ez egy egyszerű felirat, vagy akár zászló, egy nyílvessző, esetleg valami figura, ami kimászik a gyümölcsből. Halloween partykon pedig különösen egyszerű a dolgod. A dísztökön ücsöröghet szellem, pók, denevér, és mindenféle szörny.

citrom ültető tábla

tök ültető tábla

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.