Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini Pinata

A Pinata igazán nagy élmény főként a gyerekeknek, de valószínűleg a felnőtteknek is egy jó buliban.
Tetszik? Oszd meg!

pinata készítés

A Pinata egy papírból, papírmaséból készült figura, ami rejthet édességeket, de akár konfettit, apró szerpentin darabokat is. Akkor esik szét, ha püfölik a vendégek. Nos, ez már önmagában is emelkedett hangulatot igényel, máskülönben nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaki nekiesik egy party dekorációnak. Mindenesetre, ha  konfettit, apró szerpentin darabokat rejt a színes figura, érdemes mindenkinek együtt ütlegelni, hogy minél többen részesüljenek az “áldásból”

Szóval, magad is elkészítheted a pinátát, méghozzá üres papírzsepis dobozokból, és krepp papírból. Néhány színes szalagból. ITT olvashatsz róla bővebben.

Vágj csíkokat a krepp papírokból, a csíkokat hosszában kiterítve vágd be fésüfogszerűen a közepéig.

Állítsd a papírzsepis dobozt az egyik csúcsára. Lyukaszd ki a felfelé néző csúcsot, majd fordítsd meg a dobozt, és a másik  csúcsot is lyukaszd ki.

Néhány színes szalagot fogj össze, hajtsd ketté, és a végükre köss csomót, majd bújtasd át belülről kifelé a dobozból a lyukon át. A csomó legyen akkora, hogy ne tudjon kibújni a lyukon. Most kész a pinata akasztója. A másik lyukon ne akasztót, csak egy néhány összefogott szalagból álló bojtot bújtass át a lyukon, de itt is fontos, hogy a szalagokat összefogó csomó elég nagy legyen.

pinata otthon

készíts pinatat

Töltsd fel a papírzsepis dobozt édességgel, vagy konfettivel, szerpentin darabokkal. Ragaszd rá a dobozra körbe csíkonként a rojtos krepp szalagokat.

pinata papírzsepis dobozból

Kész is van a pinatád. Most már csak fel kell akasztanod a helyére. Érdemes többet készíteni ebből, mert így vidám dekoráció lesz belőle, és többen üthetik, ha eljön az ideje.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.