Medúza szülinapi dekoráció

Díszítsd fel a lakást a szülinapi partyra. Készíts színes díszeket, és öltöztesd a buli helyszínét vidám, ünnepi hangulatba.
Tetszik? Oszd meg!

medúza dekoráció

Gyűjtsd össze a műanyag palackokat, és használd fel ezeket a szülinapi party helyszínének dekorálására.

Ha van kék, és zöld palackod, akkor még színesebb, vidámabb darabokat készíthetsz.

Vágd le a palackok alját, kis reszelővel csiszold le a széleket, hogy ne legyenek élesek.

Lyukasztóval, vagy forró gyufával lyukaszd át körbe a levágott palack alj peremét.

Fűzz színes dísz szalagokat a lyukakba, ragassz színes papírból kivágott, vagy készíts üvegfestékkel megfestett szemeket a palack aljra, és már kész is a színes medúza.

Készíts több medúzát, és aggasd fel a csillárra, függönytartóra, fali karokra. Ha sorban felfűzöd őket, akkor medúza girlandot is készíthetsz belőlük. Ha girlandot készítesz, akkor a medúzákat érdemes kis, fél literes palackokból készíteni.

A medúza csápokat készítheted színes rongy csíkokból, vagy krepp papírból is. Kültéri dekorációnak is tökéletes ez a díszítés, mert nagyon helyes, amikor a szél fújja a sok színes szalagot.


Jó munkát, vidám díszítgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.