Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Medúza szülinapi dekoráció

Díszítsd fel a lakást a szülinapi partyra. Készíts színes díszeket, és öltöztesd a buli helyszínét vidám, ünnepi hangulatba.
Tetszik? Oszd meg!

medúza dekoráció

Gyűjtsd össze a műanyag palackokat, és használd fel ezeket a szülinapi party helyszínének dekorálására.

Ha van kék, és zöld palackod, akkor még színesebb, vidámabb darabokat készíthetsz.

Vágd le a palackok alját, kis reszelővel csiszold le a széleket, hogy ne legyenek élesek.

Lyukasztóval, vagy forró gyufával lyukaszd át körbe a levágott palack alj peremét.

Fűzz színes dísz szalagokat a lyukakba, ragassz színes papírból kivágott, vagy készíts üvegfestékkel megfestett szemeket a palack aljra, és már kész is a színes medúza.

Készíts több medúzát, és aggasd fel a csillárra, függönytartóra, fali karokra. Ha sorban felfűzöd őket, akkor medúza girlandot is készíthetsz belőlük. Ha girlandot készítesz, akkor a medúzákat érdemes kis, fél literes palackokból készíteni.

A medúza csápokat készítheted színes rongy csíkokból, vagy krepp papírból is. Kültéri dekorációnak is tökéletes ez a díszítés, mert nagyon helyes, amikor a szél fújja a sok színes szalagot.


Jó munkát, vidám díszítgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.