Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lufi virág készítése

Ha partyra készülsz, akkor az egyik legegyszerűbb, és mégis sokak által kedvelt dekoráció a lufi. Néhány ötlet és máris tele dekorációval a lakás, az udvar.
Tetszik? Oszd meg!

lufi virág

Ha szép, szabályos lufivirágokat szeretnél, akkor az első dolgod, hogy sablont készítesz kartonból. A virágszirmokhoz nagyobb, a virág közepéhez kisebb kört vágj ki egy kartonlapból, és mindig addig fújd a lufikat, amíg a karton kör méreteit elérik. Így minden szirom egyforma lesz. Ebből öt darabot készíts. A virág közepéhez kettő lufit fújj fel, és a méretet a kisebb körkivágáshoz mérd.

Először kettő, majd három lufi szirom végét kösd egymáshoz. Ugyanígy a virág középső részét alkotó két lufit is kösd össze. Miután mind a három részlettel elkészültél, a kép szerint kösd össze a virág részeket.

virág lufiból

lufi virág

virág lufi

Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.