Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lufi virág készítése

Ha partyra készülsz, akkor az egyik legegyszerűbb, és mégis sokak által kedvelt dekoráció a lufi. Néhány ötlet és máris tele dekorációval a lakás, az udvar.
Tetszik? Oszd meg!

lufi virág

Ha szép, szabályos lufivirágokat szeretnél, akkor az első dolgod, hogy sablont készítesz kartonból. A virágszirmokhoz nagyobb, a virág közepéhez kisebb kört vágj ki egy kartonlapból, és mindig addig fújd a lufikat, amíg a karton kör méreteit elérik. Így minden szirom egyforma lesz. Ebből öt darabot készíts. A virág közepéhez kettő lufit fújj fel, és a méretet a kisebb körkivágáshoz mérd.

Először kettő, majd három lufi szirom végét kösd egymáshoz. Ugyanígy a virág középső részét alkotó két lufit is kösd össze. Miután mind a három részlettel elkészültél, a kép szerint kösd össze a virág részeket.

virág lufiból

lufi virág

virág lufi

Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.