Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lufi pinata buli dekoráció

A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
Tetszik? Oszd meg!

lufi pinata

A színes lufik minden korú, és nemű társaság partyján játszhatnak főszerepet a dekorációban. Lehet héliumos, lehet sok sok felfújt darab a padlón, hogy abban gázoljanak a vendégek. Lehet asztal dekoráció, és lehet játék elem. Ha pedig megtöltöd apró ajándékokkal, meglepetésekkel, mint egy pinatat, akkor lehet belőle meglepetés csomag a társaság tagjainak.

A gyerekeknek tegyél a lufiba csokit, apró játékokat, majd a buli tetőpontján engedd, hogy durrogtassák el a fellógatott dekorációt, hadd élvezzék a csoki zuhatagot.

A felnőtt partyra töltsd fel a lufit virágszirmokkal, konfettivel, bon bonokkal, akaszd a táncparkett fölé, és a kellő pillanatban durrantsd el, hadd hulljon mindenkire a színes áradat.


A lufikat legegyszerűbben úgy tudod feltölteni, ha egy két literes műanyag palack felső részét levágod, és ezt használod tölcsérként. A lufi száját húzd az üveg szájára, és töltsd bele az apróságokat.

lufi töltés egyszerűen

Akaszd fel a lufikat a plafonra, csillárra, kifeszített szalagokra, damilra. Minél több van belőlük, annál hangulatosabb a buli helyszíne.

pinata lufiból


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.