Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lufi pinata buli dekoráció

A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
Tetszik? Oszd meg!

lufi pinata

A színes lufik minden korú, és nemű társaság partyján játszhatnak főszerepet a dekorációban. Lehet héliumos, lehet sok sok felfújt darab a padlón, hogy abban gázoljanak a vendégek. Lehet asztal dekoráció, és lehet játék elem. Ha pedig megtöltöd apró ajándékokkal, meglepetésekkel, mint egy pinatat, akkor lehet belőle meglepetés csomag a társaság tagjainak.

A gyerekeknek tegyél a lufiba csokit, apró játékokat, majd a buli tetőpontján engedd, hogy durrogtassák el a fellógatott dekorációt, hadd élvezzék a csoki zuhatagot.

A felnőtt partyra töltsd fel a lufit virágszirmokkal, konfettivel, bon bonokkal, akaszd a táncparkett fölé, és a kellő pillanatban durrantsd el, hadd hulljon mindenkire a színes áradat.


A lufikat legegyszerűbben úgy tudod feltölteni, ha egy két literes műanyag palack felső részét levágod, és ezt használod tölcsérként. A lufi száját húzd az üveg szájára, és töltsd bele az apróságokat.

lufi töltés egyszerűen

Akaszd fel a lufikat a plafonra, csillárra, kifeszített szalagokra, damilra. Minél több van belőlük, annál hangulatosabb a buli helyszíne.

pinata lufiból


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.