Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lampion egyszerűen

Készíts mini lampionokat a partydra. Aggasd tele velük a buli helyszínét, vagy fűzz belőlük girland sort.
Tetszik? Oszd meg!

lampion készítés

Döntsd el, hogy mekkora lampionokat szeretnél készíteni, majd nyomtasd ki hozzá a sablont.

lampion sablon

Használj színes papírokat, ha lehet, akkor mintásakat, mert úgy még helyesebbek lesznek a kis díszek.

Vágd ki a téglalapokat, majd a keresztcsíkokat egy éles szikével vágd fel a vonalak mentén.

Hajtsd egymáshoz a papírlap bal, és jobb oldalát, és egy ragasztó szalaggal, vagy tűzőgéppel alul-felül rögzítsd egymáshoz a széleket. Így egy hengert kapsz.

Lyukasztóval készíts 2 lyukat a henger alján, egymással szemben, majd tedd meg ezt a felső részen is. Az alsó, és a felső lyuk mindkettő oldalon egy vonalban legyen.

Egy szalagot fűzz át felül az egyik lyukon, majd alul húzd ki az ugyanazon az oldalon levő lyukon, és a másik alsó lyukon fűzd be. A felső lyukon húzd ki a szalagot. A szalagvégeket a kezedben tartva nyomd össze fentről lefelé a hengert, úgy, hogy a felvágott csíkok elváljanak egymástól, és  kerek hasat alkossanak, mint a képen. A szalagokhoz a felső lyukak felett tűzőgéppel rögzítsd a hasas henger oldalait, így megmarad összenyomott állapotában a henger. A szalagok végeit kösd össze, így már akasztója is van a kis lampionnak. Már készen is vagy. Most már csak azt kell eldöntened, hogy hová akaszd a díszt.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.