Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangulatfény kerti partyra

Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Tetszik? Oszd meg!

hangulatvilágítás a kertben

Ha már tudod egy ideje, hogy kerti partit fogsz rendezni, akkor időben kezdd el gyűjtögetni a konzervdobozokat a hangulat világítás elkészítéséhez. Ez a gyűjtögetés például arra is lehetőséget ad, hogy a kedvenc csemegédet mindenféle felmentés helyett, ezzel az ürüggyel megvásárold. Én ezt a wasabis mandulával tettem egy ideig, azzal a különbséggel, hogy az én konzerv dobozaimból tea tároló lett. De a lényege ugyanaz. A wasabis mandula finom, a doboza meg felhasználható volt:)

Tehát összegyűjtögetted a dobozokat. A következő dolgod az, hogy eldöntsd, lefested a konzervdobozaidat, vagy szalvéta technikával feded be, esetleg a leáztatott papír után meghagyod natúran a felületeket. Mindenképpen készüljön el a végleges külső, mielőtt nekiállsz lyukasztgatni.

Az előkészített konzervdobozokat fúró, vagy egy kerek, vastag ág, és szög, kalapács segítségével tudod legkönnyebben kilyukasztgatni. Azt az eszközt használd, amelyik neked jobban kézre áll.

A konzervdobozt a tetejével lefelé borítsd le. Ha van fedele, akkor még könnyebb a dolgod, mert így stabilabban áll a kis búra a világításon. Maga a világítás lehet teamécses. Ez kellemesebb fényt ad, de vigyázz, mert átforrósítja a dobozt. De tehetsz a dobozokba mű mécsest, vagy éppen égő sorokat is. Ezek biztonságosabbak, de kevésbé romantikus a fényük. Tied a döntés.


Jó munkát, vidám bulizást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.