Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényfüzér hangulatvilágítás

Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Tetszik? Oszd meg!

szülinapi fényfüzér

Egy ünnepi partyra, legyen az kültéren, vagy bent a házban, mindenképpen szükséges a hangulatvilágításról is gondoskodnod. Hiszen még egy gyerekeknek tartott buli is belenyúlhat kicsit az estébe. Ilyenkor pedig a hangulathoz hozzátartozik a kellemes, hangulatos megvilágítás.

Az egyik legegyszerűbb, és legköltséghatékonyabb módja a hangulatvilágítás megteremtésének, ha a karácsonyi fényfüzéreket használod fel ehhez. Így maga a fénysor adott, és neked csak a vidám, dekorációhoz illő formáról kell gondoskodnod. Ez pedig lehet például sok sok pingpong labda, vagy akár selyempapírból készült színes virágok, esetleg vizilufik.

A pingpong labdával csupán annyi dolgod van, hogy kicsi X bevágásokat ejtesz rajtuk, majd ráhúzod azokat az égőkre.

Ha fehér az égősorod, de te színes fényeket szeretnél, akkor színezd ki a labdácskákat.

Szép, színes, márványos mintázatot tudsz készíteni úgy, hogy langyos víz tetejére színes körömlakkokat öntesz, majd a pingpong labdákat beleengeded, és lassan kiemeled a vízből. Így a lakk vékony filmréteget képez s pingpong labdán, és az sejtelmes, színes fényt fog átengedni. Próbáld ki.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.