Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dekorált üvegek partyra

A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.
Tetszik? Oszd meg!

party dekoráció készítés

Akár felnőtt, akár gyerek partyt készítesz elő, a dekoráció lényeges eleme a hangulat kialakításának. Ha azonnal elvarázsolod a belépő vendéget, akkor már könnyű dolgod van a vidám, oldott légkör fenntartásában.

A dekoráció nem kell, hogy önálló életet éljen. Használd bátran a már amúgy is a party részét képező tárgyakat, ételeket, italokat. Ilyen ötlet például a felszolgált italok, italos, üdítős üvegek díszítése.

Gyerek partyra díszítheted színes papírokkal, zsenília drótokkal az üvegeket, ezt akár a poharak díszítésével is kiegészítheted.

Témához, eseményhez rendezett partykon pedig már kész is a kiinduló ötlet. Halloweenra dominálhat a narancs, a fekete, karácsonyra a szarvas, a mikulás, esküvőre, eljegyzésre a menyasszonyokat, vőlegényeket jellemző színek, formák.

parti dekoráció készítés

bulira dekoráció készítés

üveg díszítés

Megfestheted az egész üveget, de érdemesebb olyan dekorációban gondolkodni, amit csak ráhelyezel az üvegre, és akár áthelyezhető is az üveg kiürülése után. Számos ötlet van a neten is, de érdemes olyan megoldásban gondolkodnod, amit Te magad könnyedén, gyorsan elkészítesz. Használj dísz szalagokat, szerpentint, színes papírt, krepp papírokat, színes pompomokat, zsenília drótot.


Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.