Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bohócfej dekoráció

Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Tetszik? Oszd meg!

bohóc dekoráció

A képen látható helyes ki bohóc fej elkészítéséhez szükséged lesz egyszerű, fehér papír tányérokra, mozgó szemekre, zsenília szálra, színes pom pom-okra, és az összeállításhoz ragasztóra.

A pom pom-okat elkészítheted színes fonalakból is, de a hobbi boltokban készen is be tudod szerezni.

A pom pom-okat ragaszd fel a színeket keverve vegyesen a papír tányér egyik oldalának ívére két sorban.

Ragaszd fel a szemeket, majd az orr helyére egy a bohócokra jellemző piros pompomot, végül zsenília szálból készítsd el a bohóc száját.

A mozgó szemek, illetve a zsenília szál helyett használhatsz filcet is.

Készíts minél több bohócot, és tegyél belőlük a falra, lógasd le a lámpákról, aggasd a székek támlájára. Esetleg nevekkel is elláthatod, így az ülésrendről is gondoskodhatsz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.