Bohócfej dekoráció

Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Tetszik? Oszd meg!

bohóc dekoráció

A képen látható helyes ki bohóc fej elkészítéséhez szükséged lesz egyszerű, fehér papír tányérokra, mozgó szemekre, zsenília szálra, színes pom pom-okra, és az összeállításhoz ragasztóra.

A pom pom-okat elkészítheted színes fonalakból is, de a hobbi boltokban készen is be tudod szerezni.

A pom pom-okat ragaszd fel a színeket keverve vegyesen a papír tányér egyik oldalának ívére két sorban.

Ragaszd fel a szemeket, majd az orr helyére egy a bohócokra jellemző piros pompomot, végül zsenília szálból készítsd el a bohóc száját.

A mozgó szemek, illetve a zsenília szál helyett használhatsz filcet is.

Készíts minél több bohócot, és tegyél belőlük a falra, lógasd le a lámpákról, aggasd a székek támlájára. Esetleg nevekkel is elláthatod, így az ülésrendről is gondoskodhatsz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció születésnapra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció születésnapra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.