Ötletek születésnapi dekorációk készítéséhez

A születésnapi partykat könnyedén feldobhatjuk néhány egyszerű ünnepi dekorációval. Ha magunk készítjük, nem kell bankot robbantanunk miatta.

Tetszik? Oszd meg!

Egy party előkészítése alkalmával nem csak a finom ételekre, italokra kell gondolnunk. Az ünnep fényét jócskán emeli, ha a környezet is ... tovább

... a partyról szól. A vidám, alkalomhoz illő dekoráció elengedhetetlen egy jó bulihoz. Nézd csak meg a partyra érkező emberek arcát, a hangulatát, mikor meglátják a helyszínt, ami magával ragad, és szinte önkéntelenül megteremti az alaphangulatot.

A krepp papír, karton, egyszerű színes lufik nagy segítségünkre lehetnek a születésnapi party dekoráció megalkotásában. Nem kell feltétlen drága party kellékekben gondolkodni, főleg, ha egész lakást, vagy nagyobb helyiségeket kell kidíszítenünk. Igyekszem olyan ötleteket összegyűjteni, amelyeket bárki bármikor könnyedén elkészíthet. Találsz a bolgok között asztali dekorációt, fali dekorációt, és olyanokat is, amelyeket más más színből, más más elemekkel ötvözve nem csak születésnapi partikhoz használhatsz fel, hanem az év egyéb ünnepeihez is. Bátran keresgélj az ötletek között, és ha neked is van egyéb ötleted, akkor oszd azt meg velünk. Küldd el a képeket, néhány mondatos leírással kísérve az ajandekkatalogus@ajanekkatalogus.hu oldalra, és mi önálló blogbejegyzésként megjelenítjük azt, természetesen a nevedre hivatkozva.

Ajándék ötleteink

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Egy gyerek party akkor az igazi, ha színes, vidám minden a sok apróság körül. Állatok, hercegnők, lovagok, fények, és csillogás.
Kerti partyra készíts konzervdobozokból hangulatvilágítást. Helyezzel el a kertben minél több apró mécsest, hadd világítson az ezer Szentjános bogár.
Születésnapi partyra készülsz, és nem tudod, milyen dekorációt készíts, vagy milyen legyen a stílusos hangulatvilágítás? Használd a karácsonyi fényfüzéreket.
Lufi dekoráció kicsiknek, nagyoknak. A lufiból ezer féle formában, és módon lehet dekorációt készíteni. Pl így:
Vond be a gyerekeket az ünnepi dekoráció elkészítésébe. Így a buli már akkor elkezdődhet, amikor még csak a készülődés zajlik.
Egy szép, egységes asztal díszítés feldobja a party hangulatát, és kiemeli azt, hogy a vendéglátó mennyire odafigyel a részletekre.
Ha szereted az élénk színű papírokat, és szívesen készítesz belőle díszeket, akkor érdemes megtartani a vágás utáni maradékot, mert ez is felhasználható még.
Kisgyerekek születésnapi patyján a dekoráció lényege az, hogy színes, és vidám legyen. Mi lenne erre alkalmasabb, mint a bohóc fejek.
Készíts nyakkendő girlandot a közeledő partyra, ha azt fiúnak, vagy férfinak a tiszteletére rendezitek.
Vannak olyan alkalmak az évben, amikor gyerekek, felnőttek egyaránt szívesen viselnek jelmezt, vagy valami vicces kalapot, sapkát.
A lufi, mint buli kellék, kihagyhatatlan. Keress neki minél több funkciót, hogy felhasználhasd a partyd díszítő elemeként.
A party dekoráció tervezésénél mindig gondolj a terítékre, felszolgált ételekre, italokra, mert ezek jó alapok a díszítéshez is.
A selyempapír nagyon jó alapanyag nagyobb méretű dekoráció elkészítéséhez, mert van tartása, és jól alakítható.
Díszítsd fel a lakást a szülinapi partyra. Készíts színes díszeket, és öltöztesd a buli helyszínét vidám, ünnepi hangulatba.
Készíts az ünnepelt számára kitűzőt, hadd lássa azonnal mindenki, hogy kinek szól a zene, ki az, aki ma a figyelem középpontjában van.
Ha partyra készülsz, akkor mindig szükség van sok sok tálcára, edényre, süti tartóra, amire elhelyezheted az ételt
Használd ki az évszak adta lehetőségeket, és készíts italhűtőt a természet gyümölcseiből. Ráadásul a gyümölcs, vagy a tök belsejét felhasználhatod más ételekhez, italokhoz.
Ha partyt tartasz, akkor érdemes felkészülni arra, hogy a poharak fogynak, mint a cukor. Készíts pohárjelölőket, és megoldódik a gondod.
A party, legyen akár gyerekeknek, akár felnőtteknek szóló, mindenképpen jó, ha egy adott témához kapcsolódik. Akkor pedig a dekoráció adott.
A party dekoráció legyen minél színesebb, vidámabb. A sokféle méretben, és színben kapható szalagok jó alapanyagok a dekoráció készítéshez.
A söröskupakokból sok mindent lehet készíteni, és akár ajándék, akár saját felhasználásra készített partykellék is lehet belőle.
A természet ajándékait sokféle módon felhasználhatod a partydon. Például készíthetsz belőlük ültető táblácska tartókat is.
A Pinata igazán nagy élmény főként a gyerekeknek, de valószínűleg a felnőtteknek is egy jó buliban.
Ha partyra készülsz, akkor az egyik legegyszerűbb, és mégis sokak által kedvelt dekoráció a lufi. Néhány ötlet és máris tele dekorációval a lakás, az udvar.
Készíts mini lampionokat a partydra. Aggasd tele velük a buli helyszínét, vagy fűzz belőlük girland sort.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!