Színes fenyőfa képkeretben

Színes csomagoló papírból, zsákvászonból készült egyszerű, de nagyon helyes karácsonyi dekorációt mutatok be ebben a bejegyzésben.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi csomagoló

Mi kell hozzá:- sok színes csomagoló papír, - egy régi képkeret, - zsákvászon a kép felületére, - ragasztó, - olló, - spárga, - vastag ceruza

Karácsonyi dekoráció

1 - Készítsük elő a keretet. Ha kell, fessük le a megfelelő színűre, ha megfelelő, akkor vegyük ki a kép felületet, és ragasszuk rá a zsákvászon darabot, amit előzőleg úgy vágtunk ki, hogy a képfelületen mindenütt túl lóg 2 cm-el. Így a hátulján vissza tudjuk hajtani, és  leragasztani, hogy jól kifeszüljön az eleje.

2 - Vágjuk ki a csomagoló papírból a csíkokat. Mindegyik legyen minimum 2-3 cm-el szűkebb, mint az előző.

3 - A ceruza segítségével tekerjük fel a csíkokat egyenlő vastag tekercsekké. Ragasszuk össze a szélét, hogy ne tekeredjen ki.

4 - A tekercseket ragasszuk fel a zsákvászonra szorosan egymás fölé.

Színes díszek

5 - Végül díszítsük a keretet ízlés szerint. A képen a kis zászlók, amelyben az évszám olvasható, spárgára van felragasztva, mely a kép hátulján van rögzítve.

Jó munkát, és élvezetes időtöltést mindenkinek.

Az ötletet tőle kaptuk:

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.