Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas képkockák karácsonyi dekorációnak

A rénszarvas figurák minden kivitelben, formában illenek a karácsonyi dekorációhoz. A színektől függően lakás, és gyerekszoba dísz is készülhet belőlük.
Tetszik? Oszd meg!

Rénszarvas dekoráció

A képen látható rénszarvas kép színeiben inkább a gyerekszoba dekorációja lehet, de ha a lakásodhoz illő stílusú anyagokat használsz a kép elkészítéséhez, akkor akár a nappalit is díszítheted vele. Illetve ez a kis alkotás is kiváló karácsonyi ajándék lehet.

Nézd meg az alábbi képet. Nagyítsd fel az általad igényelt méretre, nyomtasd, vágd össze elemekre, és már el is készült a rénszarvas elkészítéséhez szükséges sablonod.

Rénszarvas falikép

Színes papír helyett használhatsz textilt, filc anyagot. Az agancsokat megfestheted körömlakkal, vagy elkészítheted ragasztóval bekent felületre szórt csillámmal, gyöngyökkel.

Az orr körlap részét gyurma ragasztóval, vagy vastagabb kétoldalú ragasztóval rögzítsd, hogy kicsit kiemelkedjen a képből. Így 3D hatást érsz el.

Készíthetsz egy nagy képet négy különböző szarvassal, de egyenként is kiakaszthatod a kis képeket.

Ha sorozatot készítesz belőlük, akkor pedig minden családtagodat, ismerősödet, tanító néniket, óvónőket megajándékozhatod a remekműveiddel.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.