Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Monogrammal ellátott üvegdíszek

Látványos, egyszerűen elkészíthető dísz, amit használhatunk dekorációnak, felrakhatjuk a fára, vagy adhatjuk ajándékba is. A gyerekek is könnyedén elkészíthetik.
Tetszik? Oszd meg!

Lila gömb karácsonyra

Mi kell hozzá:- Átlátszó üveg, vagy műanyag fenyődísz (kézműves boltban beszerezhető), - alkoholos tinta, - nyomda, - kis szivacs lap, - színes szalag, - ragasztós papír, ami nyomtatható, ha ilyen nincs, akkor fehér lap, és ragasztó, filc,  - éles vágóeszköz, - egy kis celofán darabka

Mielőtt nekiállunk a munkának, tisztítsuk meg a gömböket, díszeket.

Nyomda

Alkoholos tinta 

1 - A kis szivacslapra csepegtessünk festéket. Ha keverni akarjuk a színeket, akkor többfélét is tehetünk rá.

Üvegfestés

2 -  A nyomda, és a szivacslap segítségével szép lassan vigyük fel a festéket a gömbre. Az alkoholos tinta gyorsan szárad, így, mire végzünk az egyik oldallal, már jöhet a másik. Arra ügyeljünk, hogy ne szabad kézzel tartsuk a gömböt. Egyrészt, mert maszatosak leszünk, másrészt, mert a bőrünket védő zsírfelület a gömbre tapad, és a tinta lepereg róla.

Márványozott üveg

Márvány festés

3 - Mikor elkészül a gömb, az eredmény márvány mintázatú lesz.

Nyomtatott iniciálé

4 - Hozzáláthatunk a betűk elkészítésének. Ha van nyomtatónk, és matrica papírunk, akkor válasszunk a betűtípusokból karaktereket, és ezeket nyomtassuk ki. Ha nincs nyomtató, szabad kézzel kell rajzolnunk. Ezt követően a pengével kivágjuk a betűket.

Finom munka

Betős gömb

5 - A kész betűk felrakása történhet persze úgy is, hogy egyszerűen felragasztjuk, de ha kis celofánt használunk, akkor egyenletesebben el tudjuk dolgozni a felületet.

Csíkos masni

6 - Végül felkötjük rá a szalagot, és már kész is a dísz.

A fenti gömb Joy munkája. Köszönjük neki:

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.