Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lombseprűből karácsonyi dekoráció

Néha a legegyszerűbb, vagy legképtelenebb tárgyakból születnek a legjobb ajándék, és dekorációs ötletek. Nézd csak a karácsonyi lombseprűt.
Tetszik? Oszd meg!

Lombseprűből karácsonyi dekoráció

A lombseprűből készült dekorációs fenyőfának jól áll a rozsda. Így, ha a már nem használt darab, amiből elkészíted, kissé régi, és alapvetően alkalmatlan a tervezett feladatára, akkor valójában már tökéletes a díszed alapjának.

Nyisd szét teljesen a fésűt, majd kezdd el feldíszíteni. Ragaszthatsz, vagy felhúzhatsz a fogakra kis karácsonyi gömböket, de akár nagy gombokkal, csomóba gyűrt színes csomagolóanyaggal, vagy filcből kivágott körlapokkal, karácsonyi figurákkal is dekorálhatod.

A felső csúcsra mindenképpen tegyél csillagot. Így teljesen egyértelmű lesz, mit jelképez az alkotásod, és a karácsonyfára mindig kell egy csúcsdísz. A csillagot a fa alapanyagához illő stílusú anyagból készítsd. Lehet ez egy kész fém csillag, de lehet gallyakból, vagy éppen zsákvászonból készült darab is.

Lombseprűből karácsonyfa

Ha elkészültél a műveddel, akkor már csak egy előkelő helyet kell neki találnod, ahol tökéletesen kiegészíti a karácsonyi dekoráció többi részletét.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.