Kupakból rénszarvas gyerekeknek

A kupakokból készült kis szarvas karácsonyfa díszt a gyerekeknek ajánlom. Könnyedén elkészíthetik a helyes kis figurákat.
Tetszik? Oszd meg!

Kupakból rénszarvas

Míg te készülődsz, sütsz, főzöl, vagy éppen díszíted a lakást, adj a lurkónak kupakokat, egy csomag mozgó dekor szemet, apró színes gombokat, szalagot, ragasztót. Küldd ki a kertbe, hogy szedjen mini gallyakat, szőlő kacsokat, vagy előzőleg gyűjtsétek be ezeket együtt. Ha ilyen nincs, akkor vékony drótból, zsenília szálakból magad is készíthetsz agancsnak valókat.

Mutasd meg a képet a kis kézműves tanoncnak, és már neki is állhat elkészíteni a karácsonyfa díszeket.

Ha nem tesz rá zsinórt, de a kupak hátuljára mágnesdarabokat ragaszt, akkor a hűtőre is kerülhet karácsonyi dekoráció. Ha pedig biztosítótűt ragaszt a szarvasfej hátsó részére, akkor kitűző, karácsonyi sapka dísz, vagy éppen függöny dekoráció is lehet a kis rénszarvas fejekből.


Jó munkát, vidám készülődést az egész családnak!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.