Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi szék dekoráció

Aki az étkező székeit is szeretné feldíszíteni karácsonyra, annak ebben a bejegyzésben mutatok pár ötletet. Vannak köztük egyszerűbbek, nehezebbek is.
Tetszik? Oszd meg!

Barna zöld dekoráció

A tobozok felhasználásával csodákat lehet művelni a lakásban. Elég néhány szép szalag, egy kis festék, ragasztó, és már kész is a szék díszítés.

Kék dekoráció

A szalagot keresztben is köthetjük a székre, és néhány darab karácsonyi gömbbel, egyéb dísszel dobhatjuk fel. Arra vigyázzunk, hogy a díszek ne üvegből legyenek, mert azok könnyen eltörnek.

Piros dekoráció

A piros, zöld kombináció, fenyőág, toboz használatával egy igazi klasszikus. Ez soha nem megy ki a divatból, és mindig elegánsan mutat a karácsonyi dekorációban.

Rózsaszín, bézs dekoráció

Ezek a halvány színek a kis dekor rózsával még lagziban is tökéletes, de a világos színt kedvelők a karácsonyi dekorációban is bátran használhatják.

Csillag, füzér girland

Egy füzér, néhány kolomp, és csillag. Persze a díszeket bármi helyettesítheti.

Csizma dekoráció

Ezek a szék dekorációk tényleg egyszerűek. Végre meg van a csizmácskák helye, ha nincs kandallónk. Én idén kipróbálom ezt, mert a kiskutyánk Sophie, aki ősszel érkezett, elfoglalta a Mikulás helyét.

Karácsonyi képeslap

A régi képeslapokat is fel lehet használni, hogy hangulatos, vidám szék díszt készítsünk.

Karácsonyi cukorka

Masni

Ez a két karácsonyi cukorkás díszítés igazán egyszerű. Néhány vékony kis szalag, üdvözlő kártya, papír dísz, némi fenyő gally,és egy vidám kis cukorka(persze a csomagolásában, vagy műanyagból, esetleg varrva).

Mikulás székhuzat

Hóember székhuzat

Mackós székhuzat

Azt hiszem, mondani se kell, hogy a gyerekek ezeket imádják. Na persze nem egyszerű hat ilyet beszerezni, vagy megvarrni, de aztán minden évben előkerülhet, mint egy szép hagyomány.

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.