Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi polcdísz

Készítsd magad a lakásod karácsonyi dekorációját. Az órák, amit a készülődéssel töltesz, közelebb hozzák az ünnepeket, és a hangulatunk egyre jobb, a várakozás egyre nagyobb.
Tetszik? Oszd meg!

fenyő dekoráció

Ezeket a képeket a neten találtam Valójában megvásárolhatóak, de annyira tetszettek, hogy elhatároztam, hogy megmutatom nektek, és el is készítem. Merthogy mi is kell hozzá: Egy darab uszadékfa, vagy kopottas deszka darab. Drót a fenyő vázához, színes anyag, vatta, vagy vatelin a fenyőhöz, és széles fejű szög ahhoz, hogy rögzítsük a fákat.

Először készítsd el a fát. Vágd ki az elejét, és a hátulját. Használj többféle anyagot, olyat, ami illik a szobadekorációdhoz. Akár lehet a fa két oldala is különböző mintájú. Varrd össze az anyagokat, természetesen kifordítva, hogy a varrás szélek eltűnjenek, miután visszafordítod az anyagot. Tömd ki a fákat a töltelékanyaggal. A drót darab alját dróthajlító fogó segítségével hajlítsd csigavonalba, és a csigát hajlítsd el derékszögbe a drótszárhoz képest. Ennek a közepébe állítod majd bele a szöget, amivel az alaphoz rögzíted a fát. Most a drótot alulról felfelé szúrd át a fenyőn, végül a drót másik, a fenyő tetején kilógó oldalát is hajlítsd csigavonalban meg. Ez lesz a csúcsdísz. Készítsd el az összes fát. Ha elkészültél akkor a szögek segítségével rögzítsd a fákat az alaphoz. 

karácsonyi polcdísz

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.