Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi gömbökből lakásdísz

Szép színes szalagokból, néhány karácsonyfa díszből nagyon szép szobadekorációt készíthetsz az ünnepekre.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi gömb dekoráció

Nézd meg ezt a szép, klasszikus karácsonyi színekből készült gömb dekorációt. Ezt magad is könnyedén elkésztheted.

Mire lesz szükséged: Egy darab műfenyő girlandra, színes szalagokra, néhány színes gömbre, ívesen meghajlított drót darabokra, egy kis fehér akril festékre, ecsetre, és egy kör alakú szivacsra, vagy jól összegyúrt vattapamacsra a pöttyök elkészítéséhez, illetve ragasztóra, vagy tűzőgépre.

karácsonyi gömbdíszek

A gömböket készítsd elő. Ez azt jelenti, hogy alaposan tisztítsd meg mindegyiket, hogy a felületük ne legyen zsíros. Ez azért fontos, hogy a festék szépen megtapadjon rajta. Ecsettel fesd meg a körbe csíkos darabokat, a pöttyözéshez pedig használd a festékbe mártott kör alakú szivacsdarabot, vagy az alaposan gombóccá gyúrt vattadarabot. Hagyd megszáradni a festéket.

Vágd méretre a szalagokat. A szalagok mérete ne legyen egyforma, mert akkor szebb lesz a gömbcsokor. Attól függően határozd meg a szalagok hosszát, hogy hová tervezed a díszítést. A szalagok egyik végét ragasztóval, vagy tűzőgéppel fogd össze, majd rögzítsd rá dróttal, vagy ha szépen el tudod rendezni a girland darabot, akkor egyszerűen kösd rá a szalagokat. Végül a hajlított drótdarabokkal illeszd a helyére a gömböket.


Jó munkát, vidám dekorálást!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.