Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi Gömb csokor cserépben

Varázsoljuk ujjá a régi díszeket. Használjuk fel őket új dekoráció készítéséhez. Ez a gömb csokor tündéri és könnyen elkészíthető.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi gömb csokor

Mi kell hozzá: - karácsonyfa díszek (nem muszáj csak gömböket használni), - ragasztó, - hungarocell gömb (kézműves boltban kapható), - fa pálca, - cserép, - festék a cserép díszítéséhez, - hungarocell darab a cserépbe, - fehér vatta

Mielőtt nekiállunk a munkának, találjuk ki, milyen színekkel fogunk dolgozni, milyen díszítést teszünk a cserépre, és milyen elrendezésben szeretnénk a díszeket a hungarocell gömbhöz rögzíteni.

Festett cserép

Töltött cserép

1 - Készítsük elő a cserepet, és a pálcát. Fessük be ezeket a kívánt színre, mintára. Miután megszáradtak, tegyük a hungarocellt a cserépbe, és egy határozott mozdulattal tűzzük bele a pálcát. A hungarocell tetejére kenjünk egy kis ragasztót, és a vattát tegyük rá. Így nem fogja az első szélfuvallat kivinni a cserépből.

Ragasztó pisztoly

Gömb díszítés

2 - A díszekről szedjük le a felfüggesztő elemet (ne dobjuk el, mert később felhasználhatjuk más díszek készítéséhez). Ragasztóval kenjük be a dísz “szárát”, és így nyomjuk bele a hungarocell gömbbe. Egyenként ismételjük meg ezt az összes dísszel.

Gömb csokor

Miután minden dísz a helyére került, tűzzük rá a fapálcára, és már el is készült a karácsonyi gömb csokrunk.

Az ötletet neki köszönhetjük:

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.