Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi dekoráció régi pulóverekből

Ne dobd ki a régi, már nem használt pulóvereket, ha szeretted a mintájukat, és szívesen készíted magad a lakásod ünnepi dekorációját.
Tetszik? Oszd meg!

színes fenyődekoráció

Ezeket a helyes kis fákat ITT találtam.

Használd fel a régi rucikat, ágynemű, vagy asztalterítő anyagokat, és öltöztesd a segítségükkel ünnepi díszbe a lakásodat. Ezek a kis karácsonyfák egyszerű kartonból, és egy darab rájuk ragasztott anyagdarabból állnak. Nagyon könnyen el tudod készíteni, és nem kell eldobni a számodra kedves régi darabokat.

Mire lesz szükséged: Egy kartondobozra, ollóra, ragasztóra, és persze az anyagokra. A kartondoboz ugyan önmagában is többnyire barna, de ha van egy darab zsákvászon anyagod, vagy egy zsákvászon szalagod, akkor még a karácsonyfa lábát is bevonhatod, és még szebb lesz a műved. Bár ezt helyettesítheted például barna festékkel is.

díszes fenyőfa

Első lépésként döntsd el, hogy polcdísz, vagy girland lesz a kis színes fenyőkből. Ennek megfelelő méretűre vágd a karton fenyőket. Ha girland lesz, akkor lyukasztó géppel készíts lyukat a kartonfenyők csúcsára.  Így könnyebben átfűzöd majd a szalagot, zsinórt a fákon. Az anyagokra nem érdemes lyukat fúrni, nehogy bomlani kezdjenek. Inkább tűvel húzd át majd rajtuk a szalagot, zsinórt.

Vágj ki az anyagokból 1-2 cm-el nagyobb háromszögeket, mint a karton fenyők. Ehhez használd sablonként a fenyőket. Ragaszd fel az anyagokat a karton fenyőkre. Ha polcdíszek lesznek, akkor érdemes támasztót készítened kartonból, és azt a fenyők hátsó oldalára felragasztanod, mert így meg tudod állítani a kis fákat, és nem dőlnek el minden apró érintésre.


Jó munkát, vidám diszítgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.