Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa száraztésztából

Mindenféle otthon található anyagból készíthetünk karácsonyi dekorációt a lakásunkba. Próbáljuk ki a különböző formájú száraztésztákat is.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi dekoráció

Néhány zacskó száraztészta, ragasztó, egy kis festék, és izgalmas dekorációkat készíthetünk lakásunk karácsonyi díszítésére, vagy ajándékként.

Ilyenek például ezek a tészta karácsonyfák, amelyeket összegyűjtöttem neked.

Mit is kell tenned? Kell egy alap, amelyre a tészta “tűlevél” ágakat felragasztod. Ez lehet egy karton kúp, vagy éppen műanyag pezsgőspohár.

A kúpra ragasztópisztollyal egyenként, az alsó sorral kezdve felragasztgatod a csőtésztát, vagy csavart tésztát, esetleg más, neked tetsző formájú darabokat, majd az elkészült alap fát a dekorációdhoz illő színű akril festékkel megfested. Száradás után feldíszítheted apróságokkal a fát, vagy akár műhóval is befújhatod. Nézd végig a képeket. Jó ötleteket meríthetsz belőlük. A csavart tésztából készült fa kis kócos. Nekem ez tetszik a legjobban. Ezt aranyfestékkel lefújva, kis gyöngyökkel díszítve igazán szép kis díszt készíthetsz.

ünnepi dekoráció készítés

dekoráció ünnepekre

ünnepi készülődés

készülj fel karácsonyra

ajándék dekoráció

Jó munkát, vidám díszítgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.