Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa dekoráció drótból

Drótból minden alkalomra készíthetsz szép dekorációkat a lakásodba. Karácsonyra például készíthetsz egy egyszerű kis fenyő formát.
Tetszik? Oszd meg!

dekoráció karácsonyra

Mire lesz szükséged: Egy hosszú drótra, egy kúp formára, és ha díszíteni szeretnéd a fát, akkor szalagra.

A kúp formát megvásárolhatod hobbi boltokban is. Ezek többnyire hungarocellből vannak, de ha elég puha dróttal dolgozol, akkor kemény kartonlapból magad is elkészítheted a kúpot, amit alapnak használsz. Ez azért is szerencsésebb, mert így akkora fát készíthetsz, amekkorát szeretnél, és nem akkorát, amekkora formát kapsz a boltban.

Fogd a drótot, és a csúcstól kezdődően tekerd fel a forma köré. Olyan sűrűn tekerd, ahogy az a te izlésednek megfelelő. Készíthetsz belőle több színűt is. Ebben az esetben használj különböző színű drótot.

Ha szalaggal akarod díszíteni a drótot, akkor mielőtt meghajlítanád a drótot, fűzd fel ráa szalagot. Érdemes muszlin szalagot, vagy más ritkás szövésű díszszalagot használnod, mert ezt egyszerűbben fel tudod fűzni. Minimum 2-szer hosszabb legyen a szalag, amit felhasználsz, mint a drót, mert csak így tudod ráncolni az anyagot. Ha még ennél is hosszabb, akkor még sűrűbb, szebb lehet a végeredmény. Persze ez megint az ízlésedtől függ, neked mi tetszik.

Ha felfűzted a szalagot, akkor kezdd el meghajlítani a forma körül a drótot, majd a végén, mikor lehúzod a kész fenyőt a formáról, igazítsd el szépen a szalagot.

Ötlet: Ha vannak gyöngyeid, akkor azzal is díszítheted a drótot.

karácsonyi dekor

dekor fenyő

fenyő dekoráció

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.