Karácsonyfa asztaldísz

A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyfa asztaldísz

Ha szívesen töltesz időt a karácsonyi dekoráció készítésével, és neked is tetszenek a varrott díszek, akkor ezt a színes kis karácsonyfát el kell készítened.

A filc, és egyéb szövetből készült dekorációs elemek meleg hatása a lakást ünnepibbé, még otthonosabbá teszik. A törődés, a munka pedig közelebb hozza, fokozza a várakozás izgalmát.

Töltsd meg otthonodat karácsonyi hangulattal. Alkoss szép, rusztikus díszeket az ünnepekre.

A kis asztali dísz elkészítéséhez használj filc anyagot, vagy bármilyen karácsonyi dekorációs anyagot. Döntsd el, mekkora fenyőt szeretnél készíteni, és ennek megfelelően vágj ki 4-5, egyre kisebb, elnyújtott szárú, alul íves háromszögeket, és a csúcsra kerülő csillagot.

Varrd össze a háromszög anyagokat, de ügyelj arra, hogy alul maradjon hely a faág, vagy rúd átvezetéséhez, felül pedig akkora rés, amin keresztül a tölteléket (vatta, vatelin) be tudod tömni az anyagba. Végül szűkítsd le a lyukat akkorára, amin még átfér a fatörzs.

A fenyő részeket szalaggal, kis gombokkal, gyöngyökkel díszítsd ki, illetve nagy öltésekkel varrd körbe hímzőfonallal.

Alapnak használhatsz virág szigetet kis cserépben, vagy gyurmát, esetleg egy kis cserepet földdel megtöltve, ha nincs a képen látható, fúróval lyukasztott fa anyagod.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.