Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hópehely hajtogatás, vágás

Mindenki próbálkozott gyermekkorában ilyen olyan papírformák kivgásával, és érdeklődve figyelte, mi lesz a végeredmény, ha kihajtogatja a papírt.
Tetszik? Oszd meg!

hópehely sablon

Ez a szórakozás azonban néhány embernél profi szintű papírvágó tudássá fejlődött. A neten sokféle, szebbnél szebb hópehely vágás van. megmutatok nektek néhányat, amit otthon ki tudtok próbálni, és a karácsonyi dekorációhoz is fel lehet használni.

Minden a papír hajtogatásán, és azon múlik, hogy a megfelelő helyen vágod e ki a felesleges papír darabokat. A papírt így hajtsd össze:

hópehely hajtogatás

Rajzold rá az összehajtott felületre a mintát (ebben segítenek a képek), aztán nagyon éles, és lehetőleg ne túl nagy ollóval nekiállhatsz a vágásnak.

hópehely minták

hópehely minta

minta hópehely vágáshoz

Próbálkozz bátran, és ne add fel, ha elsőre nem sikerül jól.

Jó munkát, vidám időtöltést kívánok Neked!
Tetszik? Oszd meg!

Dekoráció Karácsonyra

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Dekoráció Karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony azon túl, vagy éppen azért, mert a szeretet ünnepe, a kis Jézus születésének az ünneplése is.
Kötöző zsinórból, és egy kis filc anyagból magad is készíthetsz olyan függő díszt, ami úgy néz ki, mintha egy kézműves boltban vásároltad volna.
A varrott díszek egyre gyakrabban előfordulnak a karácsonyfán, és a lakások, egyéb belső terek díszítésénél is.
A lakásunkban heverő, éppen nem használt tárgyak, mint például egy egyszerű befőttes üveg is, lehetnek az ünnepi dekorációnk kiinduló darabjai.
Készíts magad karácsonyi dekorációt a lakásodba, a munkahelyedre, íróasztalodra, és lepd meg barátaidat is velük.
A hóember Mikulástól Szilveszterig aranyos, és alkalomhoz illő dekoráció a lakásban, munkahelyen, iskolában, más közös terekben.
Készíts apró, függő karácsonyi dekorációt. Ezekkel az apró díszekkel meglepheted a barátaidat, ismerőseidet, és a környezetedben is jól mutatnak.
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
A befőttes üvegek tetejét is fel lehet használni mindenféle módon dekorációk, díszek készítéséhez.